Gőzvontatású nosztalgiajáratok Békéscsabára és Szegedre

Szeptember 18-án, szombaton gőzmozdony hangja fogja lázba hozni a Viharsarkot a MÁV Rail Tours jóvoltából.

A Békéscsaba és a Balaton között közlekedő, nagy sikerű Strandidő Expressz élményutazások után újabb különleges járatokkal készül a MÁV Rail Tours a Dél-alföldi régió lakosai számára. Idén újdonságként a Dunakanyar és Esztergom mellett már Békéscsaba és Szeged is felkerül a gőzfelhős nosztalgiavonatokkal meglátogatható helyszínek listájára. A vonaton a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak vendégeink, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával.

A kétnapos utazás-sorozat szeptember 18-án, szombaton reggel kezdődik Budapesten, ahonnan Szolnok érintésével juthatnak el az érdeklődők Békéscsabára. Még aznap délután – a gőzmozdonyba történő víztöltést követően – a szerelvény Szeged felé veszi az irányt. A Békéscsaba – Szeged járat menetrendje úgy lett kialakítva, hogy az utolsó, 19:21-kor induló menetrend szerinti járattal még vissza tudjanak utazni Békéscsabára az ott felszálló utasok.

Menetrend (tervezet) Békéscsaba-Szeged útvonalon. (Egyirányú utazás!)
Indulás Békéscsabáról: 16:23
Érkezés Szegedre: 19:00

Szeptember 19-én, vasárnap reggel egy Szeged – Hódmezővásárhely – Szeged pendli járattal folytatódik a program. A bő kétórás retúr utazást és a hazaútra történő felkészítést követően a nosztalgiavonat végül visszaindul Szegedről Budapestre.

Jegyvásárlásra online, a https://www.mavrailtours.hu/hu/travels/ oldalon, vagy személyesen az IBUSZ irodáiban van lehetőség.

A legújabb utazási ajánlatok követéséhez érdemes feliratkozni a MÁV Rail Tours hírlevelére: https://www.mavrailtours.hu/hu/hirlevel/

További információkért kérjük keressék fel honlapunkat, vagy keressenek email-ben, az info@mavrailtours.hu címen.

Az utazások szervezője a MÁV Rail Tours Kft.
Engedélyszám: U001921

—————————————————————————-

Szeretnénk egy képes beszámolót készíteni a szeptember 18-i és 19-i napokról az általatok készített képeket is felhasználva. Szívesen fogadjuk a felvételeiteket a gerzsoltrain@gmail.com e-mail címre.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Hozzászólások

Hozzászólás

RSS
YouTube
Instagram