Amire már régóta vártunk: Közvetlen vonatok Békéscsabáról a Balatonra!

Átszállások a nagy csomagokkal? Felférünk e a vonatra? Folyamatos félelem attól, hogy mi lesz ha lekéssük a csatlakozást? Megérkezett az alternatíva a kényelmes vonatozásra a magyar tengerhez!

Hosszú évek óta állandó téma a viharsarki utasoknál, hogy milyen jó lenne közvetlen vonattal, átszállás nélkül elérni a balatoni üdülőket és strandokat. A MÁV Rail Tours Kft. létrehozta, a Békéscsaba és Balatonfenyves között közlekedő Élményvonatát, amivel kényelmesen, átszállás nélkül elérhetőek a közkedvelt, Dél-balatoni fűrdőhelyek.

A vonat június 19-től, kéthetente közlekedik majd. A kora reggel érkező, helyi vonatok csatlakozását bevárva, 5 óra 20 perckor indul Békéscsabáról és 10:00-kor éri el az első balatoni megállóját, Szabadisóstót. A további megállók a következők: Siófok, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód.
Visszafelé 16:57-kor indul majd Fonyódról a szerelvény.

A MÁV Rail Tours közleménye:

Közvetlen élményvonatok Békéscsabáról a Balatonra

A nosztalgia- és élményutazások rajongóinak nagy örömére elindult a jegyértékesítés a MÁV Rail Tours útjaira. A 2020-ban megalakult, 100 százalékban a MÁV-Volán-csoport részét képező vállalat küldetésének tekinti a történelmi értékek megőrzését és az ahhoz kapcsolódó társadalmi szerepvállalást.

A MÁV Rail Tours elemeiben kívánja megújítani a különvonatos utazások szolgáltatásait, mindamellett, hogy megtartja a korábbi utazások szellemiségét.

Már foglalhatók az idei nyár újdonságát jelentő Strandidő Expressz különvonatok helyei, amelyek átszállásmentes kapcsolatot biztosítanak Békéscsaba és Balatonfenyves között. A június 19. és augusztus 14. között kéthetente szombaton közlekedő utazások kiváló egynapos programot jelentenek bármely korosztály számára. Egyes jegytípusok Siófok Nagystrand belépőt és idegenvezetést is tartalmaznak, így ezeket – várhatóan június elejétől – online, SZÉP kártyával is meg lehet váltani. A teljes egészében légkondicionált szerelvényben két kocsiosztály és bárkocsi várja az utazókat.

A vonatra Békéscsabán, Mezőberényben, Gyomán, Mezőtúron és Szolnokon lehet felszállni.

Hamarosan meghirdetésre kerülnek a téli kiránduló vonatok is, így többek között az idén újra közlekedő Körös Advent Expressz, mellyel a bécsi karácsonyi vásárokat fedezhetik fel az érdeklődők.

A 2021. évi nosztalgia- és élményutazások, rendezvények kínálatát a MÁV Rail Tours oldalán lehet megtekinteni: https://www.mavrailtours.hu/hu/travels/ A jegyvásárláshoz regisztráció szükséges.

A legújabb utazási ajánlatok követéséhez érdemes feliratkozni a MÁV Rail Tours hírlevelére: https://www.mavrailtours.hu/hu/hirlevel/

További információkért kérjük keressék fel honlapunkat, vagy keressenek email-ben, az info@mavrailtours.hu címen.

Az utazások szervezője a MÁV Rail Tours Kft.
Engedélyszám: U001921

1. osztály
2. osztály

Bővebb információ és jegyvásárlás a következő vonatra (08.14.), ide kattintva érhető el!

Hozzászólások

Hozzászólás

RSS
YouTube
Instagram