Két napon át Budapest Nyugati pályaudvarra/ról közlekednek majd a Viharsarok távolsági vonatai

2017. április 22-én és 23-án a távolsági gyors-, és IC/EN vonatok Budapest Keleti pályaudvar helyett, a Nyugati pályaudvarra/ról közlekednek majd.

A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása:

“Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. április 22-től 2017. április 23-ig Budapest-Keleti – Kőbánya-felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az okozott kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük!”

A vágányzári menetrend ide kattintva érhető el.

A menetrend alapján a vonatok Budapestről, a megszokott menetrendhez képest 15 perccel korábban fognak indulni és Szolnoktól a megszokott menetrend szerint közlekednek. A Viharsarokból induló járatok menetrendje Szolnokig változatlan marad, viszont a fővárosba a megszokott menetrendhez képest 14 perccel később érnek fel.

A Dacia nemzetközi gyorsvonat nem érint majd fejpályaudvart (se a Keletit, se a Nyugatit), hanem Kőbánya-Kispest ←/→ Ferencváros ←/→ Kelenföld útvonalon közlekedik!

A Nyugati és Keleti pályaudvarok közötti átjutásra a BKK alábbi járatait ajánljuk:

Nyugati pu., M3-as metró → Deák Ferenc tér → átszállással M2-es metró → Keleti pu.
Keleti pu., M2-es metró → Deák Ferenc tér → átszállással M3-as metró → Nyugati pu.

Nyugati pu., M3-as metró → Kálvin tér → átszállással M4-es metró → Keleti pu.
Keleti pu., M4-es metró → Kálvin tér → átszállással M3-as metró → Nyugati pu.

Nyugati pu., 73-as trolibusz “Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca)” megállóból → Keleti pályaudvarig
Keleti pu., 73-as trolibusz → “Nyugati pályaudvar M (Podmaniczky utca)” megállóig


Valamint, egy másik tájékoztatás:

“Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy < u >2017. április 24-én< /u > Budapest-Keleti – Kőbánya-felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az okozott kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük!”

Az április 24-ére érvényes vágányzári menetrend ide kattintva érhető el.

A menetrend alapján 24-én a Viharsarkot érintő vonatok 5 perccel később érkeznek, valamint 5 perccel korábban indulnak majd Budapestre/Budapestről. Ezen anapon már újra a Keleti pályaudvarra/ról közlekednek a járatok.

Hozzászólások

Hozzászólás

RSS
YouTube
Instagram