Pontosan 5 éve, ezen a napon indult – A VIHARSAROK VASÚTJA!

2009. június másodika, hosszas tervezés után e napon indítottuk útjára a “GERZSOLTRAIN” weboldalt.

Azzal a céllal kezdtünk bele az internetes oldalunkba, hogy bemutathassuk az általunk készített vasúti felvételeket ezen a felületen azoknak, akik számára érdekesek lehetnek. Az első két évben sajnos egy eléggé “instabil” tartalomkezelő rendszeren működött a weblap, amit később feltörtek és kénytelenek voltunk törölni a weblapot. 2011. márciusában egy teljesen új weboldalt készítettünk, ami azóta teljesen jól bizonyított.

Pár évvel az indulás után, egyre több ember látogatta az oldalunkat és egyre több érdeklődő írt nekünk, hogy valamilyen vasúttal kapcsolatos információt kérjenek tőlünk. Így szépen lassan a “fotóbemutató” weboldalunkat átalakítottuk – tematikus, regionális vasúti információs honlappá és elindítottuk a Facebook oldalunkat is. Azóta napról napra egyre többen nézik az oldalunkat, informálódnak és megosztják híreinket, képeinket.

Visszaemlékezve az indulástól eltelt időre, rengeteg új vasútbaráttal ismerkedtünk meg, sok vasutas segíti az oldalunk munkásságát. Bejutottunk különféle vasútüzemi helyekre, számtalan vasúti túrán vettünk részt. Több 10 ezer kilométert vonatoztunk, részt vettünk fotókiállításokon, segítettük a helyi vasúti rendezvények lebonyolítását és számtalan embert elértünk a weboldalunk tartalmaival.

Büszkén tekintünk vissza az elmúlt fél évtizedre, amit kizárólag a tagjainknak, támogatóinknak és látogatóinknak köszönhetünk!

A nyár folyamán átalakítjuk a weboldalunkat és készítünk egy visszaemlékezős összefoglaló filmet is az elmúlt öt év munkásságából.

Mint korábban megírtuk, ezt az elmúlt 5 évet megünnepelve, a  békéscsabai VOKE Vasutas Művelődési Házzal közösen megrendezzük
A Viharsarok vasútja – Fél évtized képei vasúti fotókiállítást!

A kiállításon, a weboldal elmúlt öt évének képterméséből válogatjuk ki a legérdekesebb és legszebb felvételeinket.

A kiállítás megnyitója: 2014. június 6. 15:00
Helye: Vasutas Művelődési Ház – Békéscsaba, Andrássy út 79-81.

A kiállítás megtekintése ingyenes!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

KÖSZÖNJÜK AZ ELMÚLT 5 ÉVET!

Balog Zsolt és Tóth Gergely

Hozzászólások

Hozzászólás

RSS
YouTube
Instagram