Lezárták az Orosházi úti felüljárót – Kezdődik a híd bontása és ezzel kezdődnek a vasúti fennakadások is – Békéscsaba állomáson teljes vágányzár kezdődik a hónap végén!

 

 

 

 

 

 

 

 

2014. február 22-én 0 órától teljes szélességében lezárták Békéscsabán az Orosházi úton található közúti és gyalogos felüljárót. Ez után megkezdődnek a híd bontási munkálatai és később az új felüljáró építése ami tervek szerint,  2015 nyarán lesz átadva a forgalomnak.

 

Akit érdekel, további felvételeket találhat a lezárásról ezen és ezen az oldalon.

A híd bontásával megkezdődnek a vasúti fennakadások is. A felsővezetékeket elkezdték bontani a szakemberek a felüljáró alatt.

Vágányzár, vonatpótlás!

2014. február 28-tól március 3-ig teljes vágányzár lesz Békéscsaba állomáson – a hídbontás és egyéb, vasúti forgalmat akadályozó munkálatok miatt – ami azt jelenti, hogy az állomás nem indít és nem fogad vonatokat ez idő alatt. Az utasoknak minden irányba/irányból vonatpótló buszokkal kell közlekedniük a szomszédos állomások és a megyeszékhely között. A nemzetközi vonatok kerülő útirányon közlekednek majd. Bővebb infó a MÁV-Start honlapján.

A vágányzári menetrendeket itt érhetik el vasútvonalanként:
120-as számú vasúti fővonal Lőkösháza-Békéscsaba-Szolnok-Budapest
121-es számú vasútvonal Békéscsaba-Kétegyháza-Mezőhegyes-Újszeged
128-as számú vasútvonal Békéscsaba-Gyula-Vésztő-Püspökladány
135-ös számú vasútvonal Békéscsaba-Szeged

MÁV Start tájékoztató:

TRAIANUS IC és az ISTER EN vonat, továbbá a DACIA nemzetközi vonat mindkét járata Orosházán át, kerülő útvonalon közlekedik. ATRANSSYLVANIA és a KŐRÖS InterCity vonatjáratok pedig csak belföldön közlekednek.

Az ideiglenes menetrendi változásokról a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es telefonszámán adnak részletes tájékoztatást. A részletes menetrendet az állomási hirdetmények is tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a MÁV-START internetes honlapján is a Vágányzári hírekben, a http://www.mav-start.hu/vaganyzar/vaganyzar.phpoldalon.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Hozzászólások

Hozzászólás

RSS
YouTube
Instagram