4 évesek lettünk!

Négy évvel ezelőtt pontosan e napon (2009.06.02.) indítottuk el A Viharsarok vasútja fantázianévvel fémjelzett weboldalunkat, azaz Ezt az oldalt.

A kitaláláskor és megvalósításkor az eredeti terv az volt, hogy az általunk készített vasúti témájú fényképfelvételeinket megoszthassuk azokkal, akik érdeklődnek a vasút-, tematikusabban A Viharsarok vasútja iránt.
Már az első évben meglepődve tapasztaltuk, hogy a weboldal, nem várt népszerűségre tett szert. Reneteg vasutassal és vasútbaráttal ismerkedtünk meg, akiktől nagyon sok segítséget kaptunk.
Az évek múlásával kicsit alakítottunk az oldalon. Pár éve elkezdtünk videókat is készíteni a fotóinkon túl, valamint egyre több vasúti témájú hírt és érdekességet is közzé tettünk. A tematikus és általános internetes, illetve nyomtatott sajtó is gyakran hivatkozott az oldalunkra és híreinkre, fotóink jelentek meg különféle újságokban, weboldalakon és fotópályázatokon is részt vettünk. Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend az oldalunk, aminek Mi szívből örülünk. 🙂

2010. augusztus 14-én csatlakoztunk a Facebook közösségi oldalhoz, amin mára már jelenleg 845 kedvelőnk van.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani tagjainknak és mindenkinek, akik az elmúlt 4 évben velünk voltak, támogattak, megosztottak, segítettek és látogattak minket.
Köszönjük a rengeteg információt és beküldött felvételeket a vasútbarátainknak.

Külön köszönetet szeretnénk nyilvánítani a

– Békéscsabai mozdonyvezetőknek
– Békéscsabai Gépészeti Főnökség munkatársainak
– Békéscsabai vasútállomás munkatársainak
– Rail Cargo Hungaria vezetőségének és mozdonyvezetőinek
– Békés Megyei Hírlap munkatársainak
– Békéscsabai Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár munkatársainak

 Az eddigi éveink összefoglaló videói:

Köszönjük, hogy velünk vannak!

Balog Zsolt – Yakuza és Tóth Gergely – Geryt86

Hozzászólások

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

RSS
YouTube
Instagram