Elindult a Csabai Kolbászfesztivál – jönnek a különvonatok

Ismételten eltelt egy év, így október második felében ismét megrendezik a világhírű Csabai Kolbászfesztivált. A rendezvény október 19 és 22 között lesz a szokott helyen, a városi sportcsarnokban megrendezve.
Mivel rengetegen érkeznek ekkor a Viharsarok fővárosában, így idén is számítani lehet a fesztiválozókat szállító különvonatokra.

A MÁV-Start idén is megerősített kapacitással közlekedteti a Budapest – Lőkösháza viszonylatú gyorsvonatait, valamint 50%-os kedvezményes jegyváltási lehetőséget ajánl fel minden kedves utasának, akik a fesztiválra vonattal szeretnének ellátogatni az ország bármely pontjáról. Erről a részletek itt olvashatók.

A MÁV Nosztalgia “Élményvonata” idén is célba veszi a fesztivált, ami október 20-án. 8 óra 45 perckor indul Budapestről és terv szerint 12 óra 5 perckor érkezik Békéscsabára. Vissza 17 óra 45 perckor indul és 21 óra 12 perckor érkezik a fővárosba.

Szintén szombaton érkezik egy különvonat Szombathelyről 9 óra 49 perckor, ami 17 óra 43 perckor indul majd vissza az ország nyugati oldalára.

És az említett nap harmadik különvonata Hegyeshalomból fog érkezni Békéscsabára, előreláthatólag 9 óra 2 perckor. A szerelvény lehetséges, hogy a tavalyi összeállításban fog érkezni, ami három 5341 sorozatszámú “Flirt” motorvonatból lesz kiállítva. A különvonat 16 óra 46 perckor indul majd vissza a Viharsarokból.

Köszönjük a kisegítő információt Gajdács Ádám – tagunknak!

Hozzászólások

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

RSS
YouTube
Instagram