Reggeli késések a 120a vonalon

Ma kora reggel – az Indóház Online információja szerint – a 120a (Szolok-Újszász-Budapest) vonalon a 3669 sz. vonat mozdonya meghibásodott Rákoskertnél, emiatt a mögötte közlekedő vonatok jelentős késéseket szedtek össze – Erről a Mávinform is tájékoztatást adott.
A fekve maradt vonatot a Muntenia nemzetközi “gyors-zónázó” tolta be Rákoshegy állomásra, ezáltal a 10 perces pillanatnyi késése a Keletibe beérve 152 percre nőtt.

A dominó elv szerint a fent említett vonatokat követő, a Viharsarokból Budapestre közlekedett járatok összeszedett késései:
7309 gyors +40 perc
472 Ister EN +30 perc
7307 gyors +25 perc

A mozdonyfordulók miatt a 375-ös Pannónia IC is 62 perces késéssel tudott elindulni a Keleti Pályaudvarról.

A nemrég beköszöntött igazán téli időjárás miatt reggel országosan történtek fennakadások – váltóhiba, biztosító berendezés hibája, síntörés,  felsővezeték szakadás és mozdony meghibásodás is nehezítette a vonatok közlekedését.

A hétvégére a meteorológia előrejelzése szerint országosan havazás várható ami számottevő mennyiségű megmaradó hótakarót fog eredményezni, ezáltal a vasúton késésekre kell majd számítani.

Hozzászólások

Hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>