Category Archives: Vasútmodell

Ismét Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás és Mozdonyparádé Békéscsabán!

Ismételten megrendezésre kerül, az immáron XIV. Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás és Mozdonyparádé Békéscsabán. A sajtótájékoztatón jártunk.    

XIII. Vasútmodell Kiállítás és Mozdonyparádé

XIII. Vasútmodell Kiállítás és Mozdonyparádé a békéscsabai Vasutas Művelődési Ház szervezésében.    

3 év után újra Mozdonyparádé Békéscsabán!

2013-ban volt a legutóbbi mozdonyparádé Békéscsabán. Idén, megújult környezettel újra testközelből tekinthetők meg a nagyvasúti járművek Békéscsabán.

XII. Vasútmodell Kiállítás – Békéscsaba

A VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára idén tizenkettedik alkalommal rendezi meg a nagy népszerűségnek örvendő Vasútmodell Kiállítást és Mozdonyparádét.    

X. Vasútmodell és Vasúttörténeti Kiállítás – Békéscsaba

Mint ahogy megszokhatták a békéscsabaiak, idén is szeptember végén kerül megrendezésre, immár tizedik alkalommal a Vasútmodell és Vasúttörténeti Kiállítás.    

Emlékkiállítás

2013. december 20-22. között emlékkiállítást rendezett Zakar Ödön lelkész, vasútmodellező tiszteletére a szegedi BoBo Vasútmodellező Club. A teljes galéria itt tekinthető meg!

Mi is…

Kedves követőink/barátaink! Mint sokan tudjátok, a Train Hungary Magánvasút Kft. elindított egy versenyt, amelynek a nyertese hazavihet egy Train Hungary festésben pompázó H0-s méretarányú, jól kidolgozott modellt. Javarészt nem szoktunk ilyen „lájk gyűjtögetős” versenyekben részt venni, vagy reklámozni azt, de

Újra Vasútmodell kiállítás és Mozdonyparádé Békéscsabán!

Mint ahogy a korábbi években már megszokhatták, idén is megrendezésre kerül immáron kilencedik alkalommal a Békéscsabai Vasútmodell és Vasúttörténeti Kiállítás. A békéscsabai Vasutas Művelődési Házban vasútmodellek, működő terep- és modulasztalok, LEGO város kisvasút, gyermekrajz kiállítás tekinthető meg. Külön érdekességként a

Szegedi vasútmodell kiállítás

Április 20-21-én vasútmodell kiállítás volt a szegedi Napfény Park bevásárlóközpontban. Rengeteg érdeklődő jött el, volt aki pár percig, volt aki órákig bolyongott a több mint 22 méteres modul asztal mellett. A teljes galéria megtekinthető itt!

VIII. Nemzetközi Vasútmodell és Vasúttörténeti Kiállítás – Vasútmodell galéria

Végre volt elég szabadidőnk, és feltöltöttük az idei vasútmodell kiállítás képeit az oldalra. A galéria a rendezvény életképeit és a kiállított dolgok nagy részét mutatják be. A képek megtekinthetőek a Vasútmodell kategóriában 2012.09.27-30. VIII. Nemzetközi Vasútmodell és Vasúttörténeti Kiállítás –