Category Archives: Egyéb

Csak egy átlagos utazás

A mai napon hirtelen, rövid elintéznivaló adódott Szegeden. Az út nem volt különleges, azt leszámítva, hogy jelenleg Hódmezővásárhely és Szeged között vonatpótló autóbuszok közlekednek.  

B.U.É.K. 2015

SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!    

Meglepetéscsomag érkezett hozzánk!

A minap egy kis csomagot hozott a postás nekünk, feladó a Train Hungary Magánvasút Kft.  

Vasúti mérleg….

Egy általam készített poén, így a vasárnapi nap délelőttjén. 🙂

Így nyomják a svájciak.

Egy vicces kép terjed az interneten, ami a svájci vasút profizmusát mutatja be.

Buster Keaton: Our Hospitality (Isten hozta!) 1923.

Buster Keaton Our Hospitality (Isten hozta!) c. filmjében vannak jelenetek a vasút akkori működésének hibáiról. Ezt kihasználva a némafilmek egyik nagy alakja groteszk humorral mutatja be az utazási jeleneteket ebben a filmjében. Mivel az egész film több mint egy órás,

Nyugdíjazás után

A ’90-es évek közepéig a MÁV nagyon olcsón adott el forgalomból kivont teherkocsikat. Főleg gazdák vásárolták őket. Az országban szinte mindenhol lehet találni ilyet, ha az ember jól körülnéz. Békéscsabán az egyik tanyán van kettő darab Hs típusú kocsi, amit

Szári Vasútfotós Piknik

Figyelem! A hétvégére tervezett (25-26) Szári Vasútfotós Piknik a rossz időjárási körülmények miatt egyenlőre elnapolva! Érdeklődnék, hogy az elkövetkezendőkben kinek melyik napok lennének jók másik időpont számára?

Vasúti alapanyag játszótér :)

Vasárnap (06.05-én) páran tettünk egy kis kerékpártúrát a megyében. A túra során érintettük Vésztőt is, ahol egy kissé lepusztult játszótérre bukkantunk, amiben a játékok vázai vasúti sínekből lettek összerakva. Készítettünk is pár felvételt, amiket ezúton teszünk közzé:

Kellemes Húsvétot!

RSS
YouTube
Instagram